Nye biler

Et moderne bilhus med stort udvalg af nye biler og brugte biler

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et top moderne bilhus, hvor vi forhandler nye biler fra Mitsubishi, Renault og Dacia.
Vi har også et stort udvalg af brugte biler både til privat og professionelt brug. Vi har forhandlet Mitsubishi siden 1991, og har derfor masser af erfaring og viden omkring dette mærke.

 

Nye biler: Mitsubishi – Renault og Dacia

I forbindelse med åbningen af vores nye bilhus er vi meget stolte af, at vi også har fået forhandlingen af Renault og Dacia. Begge mærker har indenfor de seneste år oplevet stor vækst bl.a. takket være deres brede og spændende model program.

Vores nye bilhus er selvfølgelig bygget så energibesparende som muligt med bl.a.  LED belysning og ekstra isolering. Værkstedet lever naturligvis også op til de seneste miljøkrav.

Udnyt ventetiden i behagelige omgivelser

Er der lidt ventetid, kan du slappe af i lyse og behagelige omgivelser. Der er gratis kaffe/the og et udvalg af forskellige ugeblade og aviser. På vores storskærm kan du følge med i nyhederne.

Du har også mulighed for at låne et kontor, hvis vil arbejde i fred og ro, eller hvis du skal holde et møde. Kontakt Ole Hindsgaul på 40 51 18 27 for at høre mere om muligheden.