Dacia

Dacia – fornuftige løsninger til en fornuftig pris

Dacia er Danmarks nye bilmærke. Et bilmærke, hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet.

Dacia er ejet af Renault og en Daciakunde kan forvente samme høje standard som en Renaultkunde, når det gælder kvalitet og brugsværdi. En Dacia-ejer har ikke alene tre års garanti på sin nye bil, men også mulighed for at benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler. Alt sammen noget, der gør hverdagen som Dacia-ejer lettere og mere overskuelig. 

Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa. Det er Dacia, fordi de mere end to mennesker, der indtil nu har købt en Dacia, har oplevet, at en Dacia er en smart løsning til en god pris. Vi er sikre på, at du får samme oplevelse.

Meget bil for pengene

Dacia er biler, som er velgennemtænkte, nemme at betjene og vedligeholde. Dacia er også en ny måde at tænke biler på, ved at tilbyde alle kunder helt enkle biler til den helt rigtige pris.

Dacia er først og fremmest sikkerhed for det perfekte forhold mellem pris og rummelighed.

Dacia drager fordel af Renault-koncernens produktions- og udviklingsmæssige erfaringer til at udvikle og fremstille robuste og driftssikre modeller baseret på afprøvet Renault-teknologi. Dacia yder på alle modeller en garanti på tre år/100.000 km afhængig af, hvad der indtræffer først.