Outlander phev 

   Danmarks mest købte plug-in hybrid med 4WD 

Hvad er en Outlander PHEV?

PHEV teknologien

 

En Plug-in hybrid, også kaldet PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicles), har både en benzinmotor og et batteri der kan oplades i en ladestander. Udover at samle energi fra opladningen, der foregår meget enkelt og hurtigt, genereres også energi til batteriet når benzinmotoren er startet – samt ved bremsning.
Under kørslen forsyner batteriet de to elmotorer på hhv. for- og bagaksel med energi, der kan arbejde effektivt sammen med energien fra benzinmotoren. PHEV kan køre udelukkende på el fra batteriet, og forbruger dermed ikke brændstof eller udleder CO2. Mitsubishi har verdens mest solgte plug-in hybrid, nemlig vores.

Outlander PHEV er verdens første plugin-hybrid EV SUV. El-motorer på både for- og bagaksler og en effektiv og kraftfuld benzinmotor arbejder harmonisk sammen for at optimere ydeevnen. Banebrydende teknologier gør Outlander PHEV hurtig-reagerende og forbløffende stilleen af de mest succesfulde og populære Plug-in hybrid EV biler på markedet. Den giver en køreoplevelse, der er helt for sig selv.

Køreoplevelsen

Outlander PHEV er designet til at passe til ethvert aspekt af dit liv. Om det er den daglige køretur til arbejdet, indkøb i byen eller en udflugt med familien, så er Outlander PHEV klar. Det er en ren fornøjelse at køre den uanset hvor.

Outlander PHEV har to avancerede elektriske motorer monteret på for- og bagakslerne. Det gør det muligt at køre med hastigheder på op til 135 km/t i ren elektrisk tilstand. Det betyder, at du får en mere behagelig kørsel. Du mærker ikke, når du skifter gear, og så er den praktisk talt lydløs.

Outlander PHEV er den eneste bil, der både har et to-motorers firhjulstræk-system samt S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. S-AWC er oprindeligt udviklet til rallybiler og fordeler drejningsmomentet og trækkraften til hvert hjul. Resultatet er et firhjulstræk-system, der giver bedre stabilitet og ydeevne både på asfalt- og grusveje.

Praktik og komfort

Med det store bagagerum på hele 463 liter er der plads til, at du kan medbringe alt fra kufferter til klapvogne. Og bagsæderne kan lægges ned, så der plads til at tage mountainbiken med. Der er også et rum under baggagserumbund, som er ideelt til opbevaring af bilens opladningskabel.

Outlander PHEV har store døre, der gør det nemmere at komme ind og ud. I kabinen vil du aldrig føle, at pladsen er trang, for der er højt til loftet og masser af benplads ved passagersæderne, så du kan strække ud.

Outlander PHEV tilbyder masser af plads, optimal komfort og mange eksklusive funktioner. Og så vil du hurtigt opdage, at den er stille. Meget, meget stille.

 

Hestekræfter

224

Forbrug, km/l

50,0

Rækkevidde på ren el (kombineret/by)

45/57

Halvårlig ejerafgift, kr.

460
1,75%

Attraktiv Rente på

1,75%

Beregn en byttepris

Brug vores bytteprisberegner og få en byttepris indenfor kort tid.

Er din bil for gammel? Kontakt os og vi beregner en byttepris til dig.

 

Se PHEV’er til salg

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt